به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، بازدید پروفسور دکتر فوزی الموسوی، رئیس بنیاد و استاد ادبیات عرب دانشگاه المستنصریه، سرکارخانم هادیل احمد الراشد، مدیر اجرایی بنیاد و ناظر آموزشی، پروفسور عبدالامیر الاسدی، ناظر عمومی بنیاد، رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه المستنصریه و رئیس کمیته روسای دانشکده های علوم سیاسی در عراق،پروفسور دکتر محمدمهدی الخفاجی، مدیر امور اداری بنیاد و مدیر مرکز آموزش مداوم دانشگاه ذی قار و پروفسور دکتر علی دخل، مدیر رسانه بنیاد و کارشناس روانشناسی دانشگاه ذی قار مسئول روابط بنیاد از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در جهت استفاده از تجربیات این مرکز در جذب نخبگان دانشگاهی به منظور تعلیم ، نشر و گسترش علوم اسلامی و تربیت دانشجویان با مفاهیم ناب محمدی
پروفسور عبدالامیر الاسدی، ناظر عمومی بنیاد، رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه المستنصریه و رئیس کمیته روسای دانشکده های علوم سیاسی در عراق گفت: ما در کشور عراق روابطی این گونهای که حوزه دانشجویی با دانشگاه ها دارد با دانشگاههای عراق نداریم در سطح این حوزه علوم اسلامی و دانشگاهی در عراق تجربه ای وجود ندارد. به تبعش چون چنین تجربهای وجود ندارد؛ بنابراین مفاهیم دینی به صورت درست و جامع در دانشگاه های ما ارائه نمی شود. لذا جوانان عراقی و بسیاری از دانشگاهیان ما فکر میکنند که دین و آموزههای دینی یعنی همان چیزی که ابوبکر البغدادی در عراق اجرا کرد و اینها خروجی تحصیلات دینی دانشگاه ها میشوند و چونکه ما به این حوزه علوم اسلامی و یا کسی که بیاید و آموزههای دینی را به گونه ای درست در دانشگاههای عراق تبیین کند وجود ندارد. نیاز به این داریم که بین ما و حوزه علوم اسلامی و تجربیاتی که دارد تعامل برقرار شود و همچنین نیاز به این هست که کسی برایمان تبیین کند، که آموزههای دینی باید درفضای علمی بیان شود و پاسخ شبهات جوانان را داد. به نحویکه منجر به انحراف هم نشود؛ ما نیاز به تجربه داریم و اینهم دخالت در امور عراق نیست بلکه کشوری شیعی هستیم شما هم کشور شیعه هستید؛ اهداف هر دو یکی است و دشمن ما آمریکا؛ دشمن مشترک بین همه ما هست ما نیاز به یک فضا و بستری داریم که تجربیات طرفینی بین ما رد و بدل بشود.
ایشان در ادامه گفت: جمهوری اسلامی در عرصههای آموزش و بسیاری از مسائل همچون ما فقط عیبها و نقصهای خود را می بیند؛ ولی توجه ای به موفقیت های خود ندارد. جمهوری اسلامی در عرصههای علمی و بسیاری از موضوعات کشور موفقی است .با این وجود نقصهایی وجود دارد؛ جمهوری اسلامی نیاز دارد به اینکه این موفقیتهای خود را به بقیه کشورها منتقل کند ما نیاز داریم به مجلاتی و نیاز داریم به متونی که بیاید و این موفقیتهای جمهوری اسلامی را درعراق به زبان عربی برای دانشگاهیان ما بگوید. به عنوان مثال امارات مجلاتی دارد به زبان های مختلف که جایگاه ، توفیقات و افکار خود را در آنجا منتقل میکند یا ترکیه و همینطور لبنان؛ ولی جمهوری اسلامی فاقد این مجلات است.
ایشان در پایان بیان کرد: ما نیاز داریم که حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیاید این آموزهها را، سبک کار و این ساختار را تبیین نماید تا بدانیم که چگونه در دانشگاه های آنجا می شود نهادینه کرد و یا حداقل تجربه خود را به ما منتقل کند و ما هم بتوانیم همین آموزه ها را برای اساتید و دانشجویان در فضای دانشگاهی خودمان اجرا کنیم که بعد از این با اهداف مشترک (جامعه شیعی و جامعه اسلامی) به تحقق تشکیل دولت مهدوی برسیم.