بیانیه پنجمین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی و علوم پزشکی مشهد

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

سه روز خلوت کردیم میان خود و خدای خود... محاسبه کردیم نفس خود را و استغفار کردیم از قصوراتمان و حمد کردیم یکتا خداوندگار را بر الطافش که سراسر هستیمان را فرا گرفته است.

سه روز تفکر و تأمل بر چیستی وجودمان کردیم و هدف را به سوی خدا چرخاندیم و مسیر زندگیمان را قدم به قدم به سوی او ترسیم نمودیم.

سه روز با کلامش مأنوس شدیم، نماز عشق اقامه کردیم و به سوی یکتا محبوب، متوجه شدیم و خواندیمش که خود گفت: «أدعونی أستجب لکم»

و اما بعد...

مگر نه اینکه بهترین جوانان آنانی هستند که صاحب فکر و اندیشه‌‌اند؟ مگر نه اینکه  اعتکاف یکی از رویش‌های انقلاب است؟ پس بر ما واجب است که از فضای معنوی و ایمانی اعتکاف در جهت بصیرت‌افزایی معنوی و سیاسی خود و دیگران بهره گیریم. چرا که «دیانت ما عین سیاست ماست» و این شعار است که تاریخ را متحول کرده.

1-    1- این مراسمات در ذات خود انسان‌ساز و در بیرون خود جامعه‌ساز است. پس ما معتکفین بر خود لازم می‌دانیم که از دعا و همفکری برای رهایی ملت‌های مظلوم از چنگال دشمنان بشریت یعنی کدخدای جهان‌خوار مولد داعش و نظام‌های خون‌آشام سرمایه‌گذار، فروگذاری نکنیم.

2-     2- ما معتکفین، اشاعه فرهنگ اسلام ناب و ارزش‌های عظیم اجتماعی سیاسی را وظیفه خود دانسته و از این امر آگاهیم که روحیه دفاع از ارزش‌ها همراه با اراده مجموعه‌های متدین، می‌تواند مسائلی چون فساد و افول فرهنگ را مهار و با آن‌ها به مبارزه ایمانی بپردازند و عزت امت‌های مسلمان را حفظ کند.

3-     3- مگر نه اینکه میل به عزت و قرب الهی همه را به هم نزدیک می‌کند پس بر ما واجب است که بر اندیشه عزت ملت‌های مسلمان و تعاملات پاک و بی‌آلایش مناسبات بین‌المللی در مسیر رشد و ترقی مسلمانان و تبلیغ ولایت‌مداری و ایمان، پای‌فشاری کنیم تا مباد که از غفلت ما خون مظلومی بر زمین ریزد و یا حق ملتی ضایع شود.

4-   4- اعتکاف، فرصت شروع تحولات فرهنگی است و این یعنی معتکفین، طلایه‌داران راه حفظ فرهنگ اسلامی و مبارزه با مفاسد اقتصادی و فرهنگی خواهند بود تا ندای پاک مطالبه‌گری ما نگذارد فرهنگ‌های غربی، قلوب غافلین را مریض کند که اگر چنین شود حسین علیه‌السلام بار دیگر در خون خویش خواهد خفت.

5-    5- در پایان، از خدای متعال خواستاریم تا یاریمان کند که در انجام وظایف محوله اهمال نورزیم و از مسؤولین می‌خواهیم آنچه تکلیف آن‌هاست در حمایت از خودباوری ملی و استیفاء حقوق ملت شریف ایران اسلامی و ترویج ارزش‌های اسلامی، به بهترین نحو به عرصه ظهور برسانند و زمینه‌های سربلندی امت اسلامی و عزت ملی را به معنای واقعی کلمه فراهم نمایند.

«الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا»

والسلام