سومین نشست هم اندیشی اعضا هیات علمی جدید دانشگاه فردوسی مشهد

سومین نشست هم اندیشی اعضا هیات علمی جدید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان با همکاری  معاونت آموزشی و تحصبلات تکمیلی دانشگاه و ،سومین نشست هم اندیشی اعضا هیات علمی جدید دانشگاه دوشنبه 15 دی ماه در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی برگزار شد.

در ابتدای نشست حجت الاسلام صالحی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیرامون نقش استادان جوان در تربیت نسل متعهد  خلاق و رسالت ها و وظایف استادان جوان در پرورش این نسل سخنانی رابیان فرمودند.

دکتر هاشمی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر یوسفی معاون فرهنگی دانشگاه نیز درباره ماموریت استادان جوان طبق سند راهبردی دانشگاه و تربیت دانشجویان متفکر،متعهد،خلاق و نواندیش و بهره گیری از امکانات و ظرفیت های موجود مطالبی را مطرح کردند و بر همراهی و همکاری با اعضا هیات علمی جدید و استفاده از نظرات آنان تاکید نمودند.

در ادامه این نشست که 40 نفر از اعضا هیات علمی جدید دانشگاه در آن حضور داشتند؛برخی از استادان جوان دیدگاه ها و نظرات خود درباره چگونگی رسیدن به اهداف سند راهبردی دانشگاه و موانع و مشکلات موجود در تربیت نسل متعهد و خلاق را ارائه نمودند و درباره ی نقش استادان جوان در تحقق این ماموریت و استلزام ها و چالش های پیش روی این ماموریت صحبت کردند.

پس از ارئه نظرات و صحبت های استادان جوان،دکتر کافی رئیس دانشگاه ضمن تاکید بر مشخص شدن نقش استادان جوان در راستای ماموریت محوله گفت:«با وجود تغییراتی که در مدیریت دانشگاه ایجاد می شود ما از سیاست های کلی تبعیت می کنیم و سعی داریم تا دانشگاه فردوسی بتواند به نیازهای آموزشی و پژوهشی پاسخ دهد تا در تربیت نسل متعهد و خلاق به موفقیت دست یابد و به این هدف مهم برسد.»