برگزاری نخستین نشست هم اندیشی اعضا هیات علمی جوان دانشگاه فردوسی مشهد

نخستین نشست هم اندیشی اعضا محترم هیات علمی جوان دانشگاه فردوسی مشهد به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه، شنبه ششم دی ماه در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر کافی رئیس محترم دانشگاه، حجت الاسلام صالحی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر هاشمی معاون محترم آموزشی، دکتر یوسفی معاون محترم فرهنگی و جمعی از اعضا محترم جوان هیات علمی دانشگاه تشکیل شد.

در این نشست دو ساعته استادان جوان با مسئولین دانشگاه پیرامون تربیت نسل متعهد و خلاق در راستای تحقق ماموریت دانشگاه و نقش استادان جوان، لازمه‌های تحقق این ماموریت و چالش های پیش روی این ماموریت به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در پایان نشست دکتر سعیدی رضوانی دبیر محترم هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه،ضمن جمع بندی مطالب مطرح شده از سوی استادان و اعضا هیات علمی جوان دانشگاه،بر اهمیت نقش آفرینی این قشر از استادان در تحقق ماموریت دانشگاه و تاثیر حضور آنان در خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تاکید نمود. لازم به ذکر است دومین جلسه از این سلسله جلسات با دیگر اعضا محترم هیات علمی در تاریخ سه شنبه نهم دیماه برگزارخواهد شد.