ثبت‌نام اولین اعتکاف آموزشی، معرفتی «شیرین‌ترین تعامل اجتماعی»

ثبت نام اولین مراسم اعتکاف آموزشی، معرفتی آمران به معروف و ناهیان از منکر با عنوان «شیرین ترین تعامل اجتماعی»  آغاز شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد، مراسم اعتکاف آموزشی، معرفتی «آمران به معروف و ناهیان از منکر (ویژه خواهران)» روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ رمضان ۱۴۳۵ مطابق با ۱۸ لغایت۲۰ تیرماه۱۳۹۳ برای اولین بار در سطح کشور به حول و قوه الهی و الطاف ویژه ولی نعمتمان علی بن موسی الرضا(علیه السلام) در مشهد مقدس برگزار می شود.

اهداف:

*آشناسازی قشر جوان و فرهیخته جامعه با احکام و معارف امر به معروف و نهی از منکر

*تربیت نیروهای مؤمن و معتقد به جهت عمل به این واجب فراموش شده اسلام

*تبیین وظیفه شرعی جامعه نسبت به امر به معروف و نهی از منکر

*بهره گیری از ظرفیت معنوی ماره رمضان و فرصت مغتنم اعتکاف در جهت بستر سازی و اجرای صحیح این فریضه در جامعه

*تغذیه ی محتوایی آمران به معروف و ناهیان از منکر دانش آموخته مجموعه رهپویان معروف

*زمینه سازی برای ایجاد حساسیت بیشتر و حضور فعال مردمی در عرصه امر به معروف و نهی از منکر

*دغدغه مندکردن شرکت کنندگان در طرح به جهت عمل به مهم ترین معروفات مورد نیاز روز جامعه

زمان اعتکاف:

چهارشنبه ۱۸، پنجشنبه ۱۹ و جمعه ۲۰ تیرماه

مکان برگزاری:

دانشگاه فردوسی مشهد (میدان آزادی)؛ مسجد امام رضا(علیه‌السلام)

جامعه هدف:

اساتید، دانشجویان، طلاب و عموم خانم‌ها

نکات ضروری:

• اعتکاف ویژه خواهران می‌باشد.
  • موضوعات آموزشی مراسم پیرامون معارف امر به معروف و نهی از منکر، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، جمعیت، عفاف و حجاب، تغذیه اسلامی و… خواهد بود.
  • همان‌طور که از نام اعتکاف معلوم است، در این دوره بیش از ۲۰ ساعت جلسات آموزشی خواهید داشت.
  • با توجه به ظرفیت محدود، چنانچه ثبت‌نام بیش از تعداد پیش‌بینی‌شده باشد، قرعه‌کشی بین ثبت‌نام‌کنندگان انجام خواهد شد.
  • حضور در این مراسم فقط منوط به ثبت‌نام و پذیرفته‌شدن در قرعه‌کشی می‌باشد و شرکت به صورت آزاد امکان‌پذیر نمی‌باشد.
  • چنانچه بعد از پذیرفته‌شدن مایل به معتکف‌شدن نباشید و به دلایل شخصی و خانوادگی فقط بخواهید از برنامه‌های آموزشی این مراسم استفاده کنید، رفت‌وآمد با دردست‌داشتن کارت حضور بلامانع می‌باشد.
  • پس از قرعه‌کشی و اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان، مبلغ ۴۵هزار تومان به عنوان هزینه ثبت‌نام و هزینه‌های شخصی هر فرد دریافت خواهد شد.
  •  جایگزینی افراد به دلخواه انصراف‌دهندگان پس از قرعه‌کشی امکان نخواهد داشت و بر اساس لیست ذخیره، ظرفیت تکمیل خواهد شد.
  • علاقه‌مندان به شرکت در این مراسم معنوی بایستی تا (ساعت ۲۴ جمعه 13 تیرماه) فرم الکترونیکی ثبت‌نام را، تکمیل و ارسال نمایند.

جهت ثبت نام کلیک کنید.