چهارمین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی و علوم پزشکی

چهارمین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی و علوم پزشکی مشهد به پایان رسید

چهارمین اعتکاف دانشگاه‌های فردوسی و علوم پزشکی مشهد، پس از اذان مغرب پنج‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه، همزمان با سراسر کشور به پایان رسید.

این مراسم معنوی که با حضور بیش از 700 تن از معتکفین دانشجو، استاد و کارمند دانشگاه‌های فردوسی و علوم پزشکی مشهد برگزار شد، از اذان صبح سه‌شنبه 23 اردیبهشت ماه رسما آغاز شد و تا غروب پنج‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه به طول انجامید. در این مراسم نورانی، معتکفین علاوه بر برخورداری از بسترهای آماده برای خلوت، مناجات و عبادات فردی، از برنامه‌های عبادی و فرهنگی جمعی همچون نماز جماعت، سخنرانی، حلقه‌های معرفت، ادعیه‌خوانی، مداحی و مناجات‌های شبانه نیز بهره‌مند شدند.   آیت‌الله علم‌الهدی؛ امام جمعه مشهد مقدس، دکتر غلام‌علی حداد عادل، حجه‌الاسلام والمسلمین پژمان‌فر؛ نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی و حجه‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی نخاولی از جمله سخنرانان این مراسم بودند. همچنین دکتر سیدضیاء هاشمی؛ معاون فرهنگي و اجتماعي وزیر علوم و حجه‌الاسلام والمسلمین دکتر صالحی؛ رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، نیز در جمع معتکفین حاضر شدند.

از دیگر برنامه‌های این مراسم، بیش از 20 نوبت ختم قرآن کریم هدیه به 14 معصوم علیهم‌السلام و تشکیل حلقه‌های معرفت با حضور اساتید متخصص؛ در موضوعات گوناگون همچون: «امر به معروف و نهی از منکر»، «آشنایی با فرقه‌ها»، «طب اسلامی؛ ، «عفاف و حجاب»، «تدبر در قرآن»، «احکام» و «مسائل پیش از ازدواج» بود.

گفتنی است با وجود آنکه مسجد «حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» در دانشگاه علوم پزشکی، جهت اعتکاف برادران و مسجد بزرگ «حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» دانشگاه فردوسی برای بانوان معتکف، در نظر گرفته شده بود، به دلیل استقبال بی‌سابقه دانشجویان، اعتکاف خواهران برای اولین بار در دوطبقه این مسجد برگزار شد و این درحالیست که جمعیت معتکفین شرکت کننده در این اعتکاف، نیمی از جمعیت داوطلبان حضور در این مراسم معنوی را تشکیل می‌داد. معتکفین پس از انجام اعمال ام‌داود، اقامه نماز جماعت و صرف افطار، با حضور بر مزار شهدای گمنام مدفون در دانشگاه فردوسی و نیز تشرف به حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام، به سه روز اعتکاف خود پایان دادند.

دانلود کلیپ اعتکاف