دیدار مسئول دفتر نهاد رهبری با اساتید گروه زمین شناسی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، حجت الاسلام والمسلمین صالحی به اتفاق معاون نهاد و همکاران خود در ادامه برگزاری جلسات صمیمانه با اساتید دانشکده‌ها به تفکیک گروه‌های آموزشی، ششمین نشست را در محل دانشکده علوم پایه با اساتید گروه زمین شناسی برگزار نمود.

در این نشست، که در فضای دوستانه و صمیمی برگزار گردید، ابتدا مدیرگروه، جناب آقای دکتر همام به بیان گزارشی از توانمندی‌ها و افتخارات گروه پرداخت.

در ادامه حجه الاسلام والمسلمین صالحی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز ضمن تشکر از هماهنگی این دیدار، به بیان فلسفه برگزاری جلسه پرداخت واظهارداشت:یکی ازنکات مثبت دانشکده علوم ترکیب اعضای هیات علمی آن است،که ترکیبی از اساتید جوان وباتجربه است.

حجه السلام والمسلمین صالحی تصریح کرد: با توجه به مشارکت نهاد رهبري در جلسات هیات رئیسه و شوراهای مختلف دانشگاه چنین جلسات هم اندیشی با استادان می تواند در انجام رسالت و وظایف محوله, کار گشا باشد و اساتيد محترم مي­توانند با توجه به اینکه دفتر نهاد درشوراهای تصمیم گیری دانشگاه حضور فعال دارد دغده ها وتجربیات خویش را اعلام نمايند تا در اين شوراها انشاء ا... مطرح و پيگيري گردد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دربخش دیگر ازسخنان خود به تشریح حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان پرداخت واظهارداشت:حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان درسال79تاسیس گردیده است ودروس دینی باسرفصلهای کاربردی در66واحد به دانشجویان وحتی اساتید ارائه میگردد.وما هرساله تعداد 1000دانشجوی متقاضی داریم که الویت گزینش با رشته های غیرمرتبط میباشد که دراین جمع اعضای هیات علمی هم حضور فعال دارند.

از جمله مسائلی که اساتید و مسئولان نهاد در آن خصوص به تبادل نظر پرداختند، مشارکت اساتید در فعالیتهای اجتماعی، تربیتی و فرهنگی بود.

حجه السلام والمسلمین صالحی همچنین به موفقیت در طرحهای ازدواج دانشجوئی پرداخت و اظهار داشت: بر اساس آمار گرفته شده از ثبت احوال استان خراسان رضوی، ازدواج های دانشجوئی که با شماره عقدنامه بین سالهای 85 تا90 درسامانه ازدواج دانشجوئی به ثبت رسیده است در استان خراسان رضوی کمتر یک درصد منجر به طلاق شده است که این موفقیت ازدواج رادردوران دانشجوئی به اثبات می رساند، اگر چه آمار کنونی طلاق در ازدواج های دانشجویی کشوری 2 درصد می باشد.

در ادامه حجه السلام والمسلمین نصیری معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري افزود: فلسفه شكل­گيري نهاد در دانشگاه عمدتاً با رويكرد فرهنگي مذهبي مي­باشد.و بخشي از فعاليتهايي كه در داخل دانشگاه انجام مي­شود به ويژه فعاليتهاي مذهبي با نظارت مستقيم اين نهاد صورت مي­گيرد.وبخشي با مشارکت نهاد وسایر مجموعه های دانشگاهی صورت مي­گيرد­.واساتید می توانند بعنوان مشاوران امین درکنار نهاد ا یفای نقش نمایند.

سپس معاون پژوهشی دانشکده علوم دکتر کریم پورابراز داشت:مقام معظم رهبری دربخشی ازسخنان خود اعلام نمودند که بایستی علوم پایه رادریابید ولی باید دید که ما چقدربه این مساله بها داد ه ایم وبه این مساله مهم بودجه جداگانه اختصاص داده ایم.

در پایان اين نشست اساتيد گروه زمین شناسی با ارائه نظرات ، پيشنهادات ، انتقادات و طرح سوالات به بحث و تبادل نظر پيرامون موضوعات هم­انديشي (مسأله آب بعنوان یکی از مشکلات در دهه آینده ،افزایش بودجه پزوهشی، ارتباط بیشتر مسئولین بااساتید دانشگاه، ساخت خوابگاه دانشجویان دختر، توجه هوشمندانه تر به مباحث تربیتی فرهنگی و...) پرداختند.

IMG 5319 7

IMG 5320 8