سلسله جلسات تفسير قرآن آیت الله زنجانی ويژه استادان

جلسه تفسير آیت الله سید محمد حسینی موسوی زنجانی ويژه استادان دانشگاه و خانواده هايشان برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه فردوسي مشهد، در پي اظهار علاقمندي و درخواست تعدادي از استادان در خصوص برگزاري جلسات تفسير قرآن در دانشگاه جلسه تفسير قرآن كريم با موضوع «قرآن و حيات طيبه» با حضور فرزند ارشد مرحوم آيت الله عزالدين زنجاني، آیت الله سید محمد حسینی موسوی زنجانی در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود.

اين جلسات يكشنبه شب‌ها بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت زهرا(س) دانشگاه برگزار مي شود.

اولين جلسه اين دوره روز يكشنبه 17 آذرماه سال جاري بعد از برگزاري نماز مغرب و عشاء، قرائت و همخواني قرآن برگزار مي گردد.

farhangi.um.ac.ir