اختتامیه فرهنگی ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه فردوسی مشهد -کربلای معلی

ضیافت اندیشه طرحی برای هم اندیشی و ارتقاء سطح آموزشی و فرهنگی اساتید دانشگاه است که توسط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی و با مساعدت ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کافی و معاونت محترم آموزشی برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام دکتر حسینی مطلق ریاست محترم نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی بعد از تشکر از حجت الاسلام نجفی ریاست بعثه مقام معظم رهبری برای برگزاری این جلسه به بیان نکاتی پرداختند که به طور خلاصه به آن اشاره می شود . ایشان به تبین بخشی از بیانیه پرداختند و  فرمودند با توجه به ارتباط مستقیم بیانیه گام دوم و جوانان وظیفه سنگینی متوجه اساتید دانشگاهی برای تبین این بیانیه برای دانشجویان جوان علی الخصوص جوانان دهه هشتاد که امسال وارد دانشگاه می شوند که نه انقلاب را درک کردند و نه جبهه و جهاد را می باشد. ایشان در انتها با بیان اتفاقات منطقه و نمایان شدن هر چه بیشتر قدرت جمهوری اسلامی در جهان اشاره به نزدیکتر شدن بعضی کشورهای همسایه کردند.

در ادامه جلسه حجت الاسلام نجفی ریاست محترم بعثه مقام معظم رهبری در کشور عراق بیانات خودشان را با خیر مقدم به اساتید و تشکر از برگزاری این طرح و امیدواری تدام این طرح آغاز کردند و فرمودند دانش مرحله پایینی است که لازم و مقدمه است اما اگر بینش نرسد اثر گذار نخواهد بود ایشان فرمودند اینکه می بینیم بعضی ها با علم به مضر بودن بعضی کارها باز هم مرتکب آن می شوند همین عدم بینش، در شناخت قیام حضرت اباعبدلله(ع) همین بینش باید باشد خوب می بینیم خیلی ها شور حسینی دارند اما بعد از اشگ و روضه باز هم باعث نمی شود خیلی کارها را ترک کنند اگر این شور همراه شعور و همان بینش باشد قطعا اثر گزار خواهد بود و انسانی که ابد در پیش دارد باید دانشش همراه بینش باشد که اگر نباشد نهایت تصور همین عمر دنیای فانی است نه دنیای باقی و ابدیت. در راستای سخنان ریاست محترم بعثه اساتید  بعضی از اساتید بیان پرداختند آقای دکتر حسنی با اشاره به نقش اساسی نظام آموزش و پرورش در این امر مهم و اشاره به بعضی از  مشکلات ساختاری نظام آموزش و پرورش گفتند امیدوارند که با هم اندیشی مسولین آموزش و پرورش و اساتید نخبه کشور ان شاءالله این مشکلات حل شود تا این مسیر از سنین کودکی برای جوانان کشور روشن شود . در انتهای جلسه ریاست محترم بعثه هدایای متبرکی از جمله نگین انگشتری که از سنگ داخل ضریح حضرت اباعبد الله (ع) تراشیده شده بود به همراه تربت مقدس به اساتید هدیه دادند.

karbala1

karbala2