دیدار با قائم مقام مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی

hosseini 1

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی مطلق، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فردوسی مشهد با قائم مقام مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش نورسافت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی مطلق، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن بازدید از مرکز نور و آشنایی با خدمات و دستاوردهای این مرکز، با حجت الاسلام و المسلمین سالاریان، قائم مقام مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، دیدار و زمینه‌های تعامل و همکاری را بررسی کردند.

لازم به ذکر است، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی تاکنون علاوه بر تهیه و عرضه نرم‌افزار در قالب‌های متنوع (آفلاین، آنلاین و تلفن همراه) و در موضوعات مختلف و متعدد، خدمات قابل توجهی را نیز در تولید محصولات نرم‌افزاری به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مؤسسات علمی پژوهشی، مراکز فرهنگی، ناشران و ... ارائه نموده است.