واحد ارتباط با تشکلها

یکی از اهداف عمده نهاد حمایت و هدایت مجموعه تشکل های دانشجویی دانشگاه است که در طی جلسات هم اندیشی و گفتگویی که با اعضاء شورای مرکزی هر یک از آنها برگزار می شود اعم از مسائل و مشکلات ایشان به نظر مسئول نهاد رسیده و نسبت به رفع آن مساعدت می گردد.

دراين واحد كليه تشكلهاي فعال دانشجوئي اعم از تشكلهاي فرهنگي و علمي با نهاد مرتبط بوده و مسائل و مشكلات خود را از طريق اين واحد پيگيري مي نمايند. بدين منظور جلساتي با حضورين مسئولين تشكلهاي دانشجوئي و رياست نهاد برگزار ميگردد. همچنين از طريق اين واحد نهاد در جريان برگزاري مراسمات برگزار شده توسط تشكلها قرار گرفته و در موارد لازم امور مربوط به فعاليت تشكلها را تسهيل مي نمايد.

برگزاري جلسات شوراي مشورتي دانشجويان از ديگر وظايف اين واحد ميباشد. در اين جلسات دانشجويان فعال فرهنگي دانشگاه پيرامون موضوعات از پيش تعيين شده در حضور مسئولين نهاد به اظهار نظر ميپردازند و مباحث عنوان شده در برنامه ريزي هاي فرهنگي نهاد مورد توجه قرار ميگيرد.

واحد ارتباط با تشکل ها با مجموعه های دانشگاهی و تشکل هایی همچون کانون های فرهنگی و هنری، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان، تشکل های استادی و کارمندی، هیئت دانشجویی سید الشهدا، شورای صنفی دانشجویان، مرکز علمی نخبگان و دفاتر اندیشه و پژوهش در ارتباط می باشد.