امور فرهنگی خوابگاههای دانشگاه

از آنجایی که نزدیک 12 خوابگاه دانشجویی ویژه آقایان و خانم ها در دانشگاه وجود دارد که تقریبا %20 از کل دانشجویان را در خود جای داده است و به تناسب نوع دانشجویان که عموماً شهرستانی هستند و وقت آزادی که دارند موقعیت بسیار مناسبی است که برنامه ریزی فرهنگی ویژه ای را برای این طیف از دانشجویان داشته باشیم.

لذا برنامه هایی همچون محفل انس با قرآن، پاسخ به سوالات و شبهات دینی و مشاوره دینی، حلقه های معرفت و مراسمات مذهبی همچون دعای ندبه و توسل را با همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه برای ایشان اجرا می نماییم.

فعالیت های خوابگاه:

1.تغییر فضای خوابگاه از یک فضای سرد به یک فضای با نشاط و پویایی فرهنگی

2.کمک به مجموعه های فرهنگی فعال در خوابگاه ها و تقویت شاخص های مذهبی- فرهنگی خوابگاه ها

3. ارتقای سطح فرهنگی دانشجویان خوابگاهی و اصلاح ناهنجاری های موجودرخوابگاه ها

4. پاسخگویی به نیاز دانشجویان خوابگاهی و شناسایی شبهات و مشکلات و آسیب های موجود در خوابگاه ها

5. نشست مشترک اساتید حوزه با دانشجویان خوابگاهی

6. برگزاری جلسات مشاوره و ارائه ارزیابی ها، آسیب شناسی ها و راهکارها

7. ایجاد فرصت مطالعاتی قبل از حضور در خوابگاه ها

8. اجرای مسابقات فرهنگی، کلاسهای آموزشی و کارگاه های مهارتی جهت ارتقای سطح توانمندی دانشجویان خوابگاهی