برگزاری نخستین جشنواره عکاسی دانشجویی مهرنگار

باتوجه به نقش تعالی بخش زنان در بطن جامعه ، برآنیم تا در این طرح ضمن نگریستن از دریچه نگاهی متفاوت به جایگاه رفیع زنان، آن بخش از معنای زنانگی، کرامت و روح بخشی، که در گذر زمان و رخنه ی مفاهیم برابری مهجور مانده را جانی دوباره ببخشیم .

این جشنواره با همکاری واحد مطالعات زن و خانواده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و کمیته بانوان در دانشگاه فردوسی برگزار میشود.

jashnvare akkasi

قوانین جشنواره مهرنگار:

• هر شرکت کننده می تواند حداکثر ۵ عکس ارسال کند
  • عکاس می تواند عکس های خود را به صورت رنگی یا سیاه و سفید در جشنواره شرکت دهد.
  • عکس‌ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکس‌برداری در هنگام بارگذاری در سایت جشنواره در قسمت توضیحات درج شود.
  • عکس های ارسالی می تواند با هر نوع دوربین عکاسی و یا دوربین تلفن گرفته شده باشد محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
  • ارسال کننده اثر به عنوان مالک آن اثر شناخته می شود و در صورتی که در مرحله داوری خلاف آن ثابت شد تمام پیگرد های قانونی متوجه ارسال کننده خواهد بود .
  • عکس‌ها می بایست با فرمت jpegدر اندازه‌ی، ضلع کوچک حداقل 2450 پیکسل و حداکثر حجم فایل 10 مگابایت، بر روی سایت جشنواره بارگزاری شوند. حداقل رزولوشن عکس‌های موبایلی باید 8 مگاپیکسل باشد.
  • به عکسهایی که پس از زمان تعیین شده ارسال شود یا یکی از قوانین جشنواره را نقض کنند ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • شرکت در جشنواره محدودیت سنی ندارد و شرکت برای تمامی علاقمندان آزاد و رایگان است.
  • هرگونه تغییر خارج از استاندارد در عکس ها پذیرفته نیست. اصلاح رنگ ، کنتراست، تیرگی و روشنی ،کراپ در عکس‌ها در حدی که اصالت عکس را تغییر ندهد قابل قبول است.
  • برگزار‌کننده حق استفاده از عکس‌های پذیرفته شده را برای چاپ در کتاب، بروشور، انتشارات و موارد تبلیغاتی مربوط به جشنواره، با ذکر نام عکاس برای خود محفوظ می‌دارد.
  • ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده با برگزارکننده است.
  • برای ارسال آثار باید در سایت جشنواره ثبت نام وطبق دستور کار درج شده در سایت عمل کنید ارسال آثار تنها از طریق سایت جشنواره به نشانی www.nahad.um.ac.ir امکان پذیر است.
  • هم چنین در پیوند با اهداف جشنواره عکسهای ارسالی باید به نحوی با موضوعاتی در بخش زنان همچون:
  • (زن و انقلاب، زن و نشاط ، زن و زندگی، زن و علم ، زن و اقتصاد ، زن و هنر، زن و انتظار، زن و شهادت ) مرتبط باشد .

پایگاه ثبت ایده و پیشنهادات گام دوم انقلاب

ارسال ایده گام دوم