ضیافت اندیشه

الف- طرح ضیافت اندیشه دانشجویی: از سه سال پیش تاکنون با همکاری دفتر مرکزی نهاد در تهران طرح کشوری ضیافت اندیشه در ماه مبارک رمضان برگزار گردید که محتوای آن عموماً معرفت افزایی دینی و استفاده از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان است که در کنار آن فعالیتهای فوق برنامه همچون نقد فیلم،مباحثه،اردوی تفریحی، مناجات خوانی محفل های انس با قرآن و... نیز فضایی بسیار دلچسب و به یادماندنی را ایجاد نموده است و در سال های اخیر نیز این دو حوزه صورت تخصصی و موضوعی تحت عنوان جنگ نرم، رسانه های مجازی و مکتوب به صورت متمرکز در تهران برگزار گردیده است.

ب) طرح ضیافت اندیشه استادان

از سال 92 تاکنون در کنار ضیافت اندیشه دانشجویی با همکاری مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهها طرح ضیافت اندیشه ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید که در هر دانشگاه با مقتضیات خود اجرا گردید که هدف آن معرفت افزایی اساتید پیرامون 5 سرفصل اندیشه سیاسی معرفت شناسی و فلسفه علم، تاریخ تمدن، تعلیم و تربیت اسلامی و اخلاق حرفه ای بود.

1.برای اساتیدی که موفق به طی دوره شوند مدرک معتبر بر اساس آیین نامه ارتقاء اعضاء هیئت علمی صادر می گردد

2.نفرات برتر استان از امتیازسفر عمره مفرده وعتبات عالیات برخوردار خواهند شد.

3. برخی عناوین آموزشی:

الف: معرفت شناسی و فلسفه علم

ب: اصول تعلیم وتربیت اسلامی

4. هدف از اجرای این طرح این بوده که توانمندیهای یک استاد در رابطه بهتر با دانشجو و دادن مشاوره‌های انسانی به آنها بالا برود.

5. برای این دو عنوان درسی 10 سرفصل مشخص شده تا اساتید در مباحث آموزشی و پژوهشی که دارند این سرفصل‌ها را نیز دنبال کنند.

6. بي توجهي به پتانسيل استادان در عرصه هاي مختلف دانشگاه ميتواند باعث آسيب هاي جدي شود كه اين مسأله دامنگير مجموعه بزرگ دانشگاهي مي گردد.