ثبت نام دوره ي مطالعاتي زن و خانواده "دختران انقلاب"

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، اولين دوره ي مطالعاتي زن و خانواده "دختران انقلاب" در مشهد برگزار مي شود. مسئول واحد خواهران دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي گفت: ثبت نام اولين دوره ي مطالعاتي زن و خانواده با عنوان"دختران انقلاب" همزمان با دهه فجر آغاز شده است.

صدیقه صراف نژاد اعلام کرد: این دوره در روزهاي بيست و ششم بهمن و سوم،دهم و هفدهم اسفند ماه از سوي واحد مطالعات زن و خانواده وابسته به دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي برگزار و در شب ميلاد الگوي زنان عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها به پايان ميرسد.

وی با اشاره به اينكه اين دوره مطالعاتي با حضور دانشجويان ،فارغ التحصيلان و كارشناسان فرهنگي برگزارميشود اظهار داشت:
دستاوردهاي انقلاب اسلامي در حوزه زنان، الگوي رفتاري زن در جامعه و خانواده، تحولات جمعيتي، تحولات جنسي (بارويكرد نفوذ)، سبك زندگي و آينده پژوهي آن، اقتصاد در خانواده و اشتغال، خانواده، رسانه و شبكه هاي اجتماعي و جريان شناسي فرهنگي حجاب، از جمله عناويني است كه در اين دوره به آن پرداخته مي شود.

صراف نژاد در خصوص اهمیت این دوره ها تصریح کرد: تغيير نظام ارزشي در جامعه، مطالبات جديد و غیر واقعی را براي برخي زنان و دختران ما ايجاد كرده است كه متاسفانه عده اي نيز اين را باور كرده اند در حالي كه علت مشكلاتشان مسائل ديگري است.
وي خاطرنشان كرد ما بايد مسائل واقعي زنان را بيشتر بشناسيم و درصدد مطالبه آنها باشيم و در جهت تغيير مثبت نظام ارزشي زنان در جامعه بكوشيم.

مسئول واحد خواهران دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي با بیان اينكه تقريبا صد سال است جريان هاي فمينيستي تلاش كرده اند زن را از مبادي افرينش جدا كرده و در مقابل مرد قرار دهند تا از حقوق او دفاع کنند، اين امر را خلاف سرشت زنان دانست و گفت:انقلاب اسلامي ايران با نفي اين روند و با الگوگيري از بزرگترين زن تاريخ بشريت، به دنبال ارائه الگوي سوم (نه شرقي نه غربي) ميباشد.
وی هدف از برگزاري اين دوره ها را پرورش نيروهاي نخبه در جهت معرفي الگوي زن تراز انقلاب اسلامي و بازيابي هويت حقيقي زنان و خانواده مسلمان دانست.

:: برای ثبت نام کلیک کنید ::

:: برای مشاهده برنامه آموزشی کلیک کنید ::