ثبت نام نهمین دوره ضیافت اندیشه استادان آغاز شد

خبر/ به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها و معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي و معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد نهمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید .این دوره ها به صورت حضوري و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

با توجه به اینکه نام‌نویسی تا تاریخ 25مرداد 96 ادامه دارد و به صورت پورتالی انجام می پذیرد، از اعضای محترم هیأت علمی خواهشمند است قبل از نام‌نویسی به سایت nahad.um.ac.ir مراجعه نموده و کارگاه/ کارگاه­های مورد نیاز خود را انتخاب و سپس در صورت سوالات بیشتر جهت نام‌نویسی نهایی با سرکار خانم اطهری (شماره تلفن مستقیم 38802322) تماس حاصل نمایند.

:: جهت دریافت فایل راهنما اینجا را کلیک کنید ::