دکتر کبری خزعلی در جمع معتکفین دانشگاه فردوسی: هدف نفوذ فرهنگی، خانم‌ها هستند

indexخبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با حضور در جمع معتکفین دانشگاه فردوسی مشهد، به بیان مباحثی پیرامون ماه رجب، ولایت فقیه و نفوذ فرهنگی پرداخت.

دکتر کبری خزعلی، ماه رجب و ایام اعتکاف را زمانی مناسب برای همنشینی با خداوند دانست و با اشاره به روایاتی که در آن‌ها رجب ماه امام، شعبان ماه حضرت رسول و رمضان ماه خدای تعالی خوانده شده است، اظهار داشت: رجب، ماهی است که ولادت و شهادت امام هادی (ع) که مظهر هدایت گری هستند در آن اتفاق افتاده. وی افزود: زیارت جامعۀ کبیره از این امام بزرگ نقل شده است که امامت را در آن به ما معرفی کرده‌اند و از این زیارت چنین برمی‌آید که امام هر امری را به اذن الهی می‌تواند محقق کند.
عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان، با توصیه به معتکفین برای بهره‌مندی هرچه بهتر از ماه رجب خاطرنشان کرد: اگر دست در دست رجب بدهید، به محضر رسالت و نبوت در ماه شعبان وارد می شوید. وی معرفت و محبت را دو حق امام دانست و تأکید کرد: بر اساس روایات متعدد، در غیاب امام زنده باید به نواب آنان رجوع کرد.
خزعلی، خوارج را نمونۀ مذهبیان بی بصیرت خواند و اظهار داشت: این دست حماقت‌ها در طول تاریخ به اسلام ضربه زده است. وی افزود: سیاست و دیانت در اسلام با یکدیگر همراه است و انسان مؤمن باید حق معرفت و بصیرت سیاسی را نیز به دست بیاورد.
وی در ادامه، با بیان حدیثی از امام صادق علیه‌السلام، به اثبات ولایت فقیه پرداخت و تصریح کرد: بر اساس روایتی از امام صادق (ع) هر کدام از فقها که صیانت نفس دارد، از دینش محافظت، و با هوای نفس مخالفت می‌کند و امر مولای خود (ائمۀ معصومین –ع) را اطاعت می‌کند، بر مردم است که از او تقلید کنند.
فرزند مرحوم آیت‌الله خزعلی در ارتباط با نقش خبرگان و مصداق ولی فقیه گفت: امام زمان علیه‌السلام فرموده‌اند از میان علمای امت گروهی از علما که عادل و با تقوا هستند دور یکدیگر جمع شوند و از میان خود آن فردی را که میانگینی از این خوبی‌ها را دارد انتخاب کنند و بر همگان واجب است که از او اطاعت کنند.
دکتر کبری خزعلی، در بخشی دیگر از سخنانش به مسألۀ نفوذ اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه شاهد نفوذ اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و فرهنگی در دو سطح فردی و تشکیلاتی هستیم که نفوذ فرهنگی از اهمیت بالاتری برخوردار است و سندها نشان می‌دهد که علاوه بر جوانان، اندیشمندان و مدیران، زنان هدف اصلی پروژۀ نفوذ هستند. زن در محور خانواده، عاطفه، عفاف و جامعه تغییرات اساسی ایجاد می‌کند. دشمن می‌گوید اگر زنان جامعه را در دست داشته باشی همۀ جامعه در دستان شماست و از این رو برای دختران 10 تا 20 ساله و حتی برای کودکان، یونیسف برنامه‌ریزی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: آژانس‌های سازمان ملل: یونیسف، یونسکو، فاوو و.. بنا بر گفتۀ رئیس جمهور سابق آمریکا، باراک اوباما، باید برای تأمین منافع آمریکا در سرار دنیا امر پنتاگون و سازمان سیا را پیاده کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، همچنین برنامۀ توسعۀ پایدار را یکی از مصادیق نفوذ و جهانی‌سازی با الگوی غربی دانست و با بیان اینکه منظور از غرب منطقۀ جغرافیایی نیست تصریح کرد: غرب به معنای نگاه استکباری است که انسان‌ها را درجۀ 2 می‌داند و برخی افراد صهیونیست را برتر می‌داند و الگوی اصلی‌ آن سکولار غیر دین است که باید با جهانی‌سازی در سطح جهان تسری پیدا کند و مخالفان باید حذف شوند. از روش‌های حذف، کنترل جمعیت و نیز تغییر فرهنگ، عقیده و سبک زندگی و به عبارتی جنگ نرم است.