رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی: نشانه تغییر، ناامیدی از خود و امید به خدا است

photo 2017-04-12 18-49-33خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی،حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی صالحی با حضور در میان معتکفین دانشگاه فردوسی بر لزوم خدامحوری و توجه به انسان کامل تاکید کرد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، اعتکاف را تمرینی برای تمرکز بر خود و درون دانست و خطاب به معتکفین گفت: اگر در پایان اعتکاف از خود ناامید شدید و همه امیدتان به خدا و ولی او بود بدانید که برای خود جایگاهی باز کرده اید.
وی اولین گام در حرکت و سیر راناامیدی از خود خواند و درمقابل، ناامیدی از خداوند را گناهی کبیره دانست و تصریح کرد: ما فقر محضیم و هرچه هست متعلق به خداوند است و توفیق طاعت را نیز او به ما عطا میکند.
حجت الاسلام صالحی تاکید کرد: در ارتباط با خداوند انسان کامل را فراموش نکنید. وی ادامه داد: هدایت این است که نسبت به خود و خدا مراقبه داشته باشیم و در این صورت است ک خداوند چشمه هایی از هدایتش را آنچنان به ما می تاباند که تکلیف خود را می یابیم. چنانکه آیت الله بهجت فرمودند اگر کسی به آنچه میداند عمل کند خداوند آنچه نمیداند را به او تعلیم میدهد.

photo 2017-04-12 18-49-37
وی با مقایسه معنویت در دانشگاه ها در پیش و پس از انقلاب گفت: پیش از انقلاب حتی در دانشگاه تهران محلی به نام نمازخانه وجود نداشت و نشان دادن دیدن داری معمول نبود و این درحالی است که اکنون بدون در نظر گرفتن مساجد، بیش از 100دانشگاه در کشور خیل عظیمی از معتکفان را در خود جا داده است و در حالت معمول نیز در مسجد دانشگاه صنعتی شریف به علت استقبال پرشور نمازگزاران و عدم گنجایش مسجد، نماز ظهر دو مرتبه اقانه می شود که باید برای این فضا قدردان شهیدان بود و برای استمرار این روحیه دعا کرد.