در جمع معتکفین دانشگاه فردوسی مطرح شد: دستورالعمل 12 بندی آیت الله قاضی برای ماه های حرام

photo 2017-04-12 10-12-36خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی،حجت الاسلام حسینی قمی در اولین روز از اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی با حضور در جمع معتکفین به بیان اهمیت ماه رجب و دستورالعمل آیت الله قاضی برای ماه های حرام پرداخت.

حجت الاسلام حسینی قمی با اشاره به نامهای گوناگون ماه رجب، این ماه را ماه ریزش رحمت الهی خواند که بر طبق روایتی، شنیده نشده خداوند در این ماه قومی را عذاب کند، بلکه درصورت توبه و بازگشت آنان را مورد مغفرت قرار میدهد و در صورت عدم توبه، عذاب آنان را تا پابان ماه رجب به تأخیر می اندازد.
وی در ادامه به کتاب «مراقبات» مرحوم ملکی تبریزی اشاره کرد و گفت: ایشان یکی از مردان بزرگ و اساتید امام بودند که در این کتاب حدیثی به نام حدیث داعی را شرح داده اند که در آن مَلکی به نام داعی از شب اول رجب تا آخرین شب، از ابتدای شب تا سحر ندا میدهد که خوشا به حال یادکنندگان خدا و خوشا به حال آنان که مطیع خداوند هستند.
کارشناس برنامه سمت خدا، همچنین به دسنورالعملی از آیت الله قاضی به خواص شاگردانشان اشاره کرد و اظهار داشت: مجموعه نامه های ایشان در کتابی به نام «آیت الحق» به چاپ رسیده که از این جمله نامه ای است که ایشان پیش از آغاز ماه های حرام به خواص شاگردانشان می نوشتند و در آن دستورالعملی 12بندی برای رعایت این ماه ها ارائه داده اند. وی 12بند این نامه را اینگونه اعلام کرد:
1. قبل از هرچیز آنچه بر ما واجب است توبه با رعایت شرایط آن است
2. مراقبه و محاسبه (مهم ترین قسمت، زبان است)
3. دوری از هتک حرمت
4. انجام واجبات
5. انجام نافله به ویژه نماز شب
6. تلاوت قرآن
7. ذکرهای روزانه (مخصوصا سجده معروف ذکر یونسیه که یکی از شاگردان آیت الله قاضی حداقل تعداد ذکر یونسیه در سجده را 400مرتبه دانسته است)
8. زیارت حضرت امیر (ع) برای مجاوران به صورت روزانه،و کسانی که در شهرشان، حرم ائمه وجود ندارد، رفتن به مساجد و خواندن زیارت جامعه کبیره
9. هرگز پس از نماز، تسبیحات حضرت زهرا(س) را ترک نکنید
10. دعای فرج (إلهی عظم البلاء) جهت ظهور حضرت حجت (عج)
11. ملاقات با دوستان خوب که انسان را به خدا نزدیک میکند
12. زیارت اهل قبور در هنگام روز

حجت الاسلام حسینی قمی در همین ارتباط، معتکفین را به خواندن نماز توبه در شب و روزهای اعتکاف و رعایت این دستورالعمل دعوت کرد.

photo 2017-04-12 10-13-19