حجت الاسلام الهی خراسانی، در اولین شب حضور معتکفین دانشگاه فردوسی: اعتکاف، پناه بردن به خانه خداست

photo 2017-04-11 12-15-53

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، اولین شب از حضور معتکفین در هفتمین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین الهی خراسانی در مسجد حضرت زهرا (س) این دانشگاه آغاز شد.

حجت الاسلام الهی خراسانی در جمع 700 نفر از بانوان معتکف به تعریف اعتکاف و فلسفه آن پرداخت و اظهار داشت: ما به اعتکاف می آییم تا از شلوغی و تعلقات دنیا فرار کنیم. در روایات آمده است: ففروا إلی الله، به سوی خدا فرار کنید. و چه پناهگاهی بهتر از خانه خداست؟
وی در ادامه، آیات معوذتین را مورد بررسی قرار داد و در این ارتباط تصریح کرد: هر شری که به ما برسد از جانب مخلوقات است و این درحالیست که خالق به راحتی از عهده این مخلوقات بر می آید و باید از او یاری خواست. این استاد حوزه و دانشگاه به بیان فرازهایی از مناجات المریدین پرداخت و برخی نکات معرفتی این دعای گرانسنگ را در جمع معتکفین یادآور شد.

گفتنی است هفتمین اعتکاف دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد، سحرگاه سه شنبه 13 رجب، با حضور 1000 معتکف خانم و آقا در دو مسجد حضرت زهرا (س) و امام رضا (ع) این دانشگاه آغاز شده است.

photo 2017-04-11 12-16-49