هفتمین اعتکاف دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود

اخبار/ با استعانت از خداوند متعال و تحت توجّهات خاصّه حضرت بقیه الله الاعظم (روحنا و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه) نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد امسال مانند سنوات قبل؛ قصد دارد مراسم معنوی اعتکاف را ویژه دانشجویان؛ اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد از 22 تا 24 فروردین ماه 96 در محل مسجد حضرت زهرا(سلام الله علیها) و مسجد امام رضا(ع) دانشگاه برگزار کند.

الف) ثبت نام از تاریخ 14 تا 20 فروردین سال 96 (از ساعت 8 الی 16-به جز جمعه) و فقط حضورا انجام خواهد شد. متقاضیان بایستی همراه خود یک عدد عکس سه در چهار و مبلغ ثبت نام داشته باشند. هزینه شرکت در مراسم برای دانشجویان 25 هزار تومان؛ برای کارکنان 40 هزار تومان و برای اساتید و اعضای هیات علمی 60 هزار تومان خواهد بود که در مرحله ثبت نام قطعی حضورا اخذ خواهد گردید. باتوجه به محدودیت پذیرش اولویت با کسانی است که زود تر ثبت نام کنند

ب) محل اعتکاف برادران، مسجد امام رضا (ع) و محل اعتکاف خواهران، مسجد حضرت زهرا(س) دانشگاه فردوسی می‌باشد.

ج) همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت اعتکاف، جهت ورود به مساجد دانشگاه الزامی است.

د) زمان پذیرش معتکفین در مساجد، دوشنبه 21 فروردین، از ساعت 21 تا 23 می‌باشد. (پذیرش پس از این زمان، مقدور نمی‌باشد).

ه) به دلیل فضای محدود برای هر نفر، خواهشمندیم از آوردن هرگونه وسیله اضافی، جداً خودداری نمایید.

و) جهت رعایت احکام اعتکاف از به همراه داشتن هرگونه لوازم معطر (کرم، صابون، لوازم آرایشی-بهداشتی و ...) خودداری فرمایید.

ز) فایل احکام اعتکاف، به پیوست ارائه شده است که مطالعه آن برای شرکت در اعتکاف، ضروری است.

لوازم مورد نیاز:

لوازم شخصی و عبادی شامل: قرآن، مفاتیح، سجاده، چادر نماز برای خواهران، حوله، مسواک، خمیردندان(غیر معطر)، وسایل حمام(در صورت نیاز ضروری)، دمپایی، قاشق، لیوان، زیرانداز کوچک و پتوی مسافرتی.