ستاد ازدواج دانشجویی

یکی از واحدهای دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد ستاد ازدواج دانشجویی می باشد که با هدف آشنایی دانشجویان و آمادگی آنان برای ازدواج آگاهانه، آسان و بهنگام در قالب کارگاه های آموزشی، سخنرانی، مشاوره ی فردی، ارائه بسته های فرهنگی و برگزاری اردو های آموزشی و تفریحی در دو حوزه ی ویژه ی مجردین و متأهلین فعالیت می نماید.

الف) ویژه مجردین(همسرگزینی) ستاد ازدواج درجهت مداخله پیشگیرانه و ارتقایی در زمینه انتقال اطلاعات لازم برای ازدواج آگاهانه وآسان وبهنگام، ستادی بنام سایبان مهر شکل داده است در زمینه انتخاب همسر. برنامه های آموزشی و مشاوره ای ارائه میدهد.

اهداف: -1 توانمند سازی دانشجویان ووالدینشان در حوزه آمادگی برای ازدواج

-2 گسترش فرهنگ عفاف دربین جوانان در پیشگیری از آسیبهایی که به علت نیاز به ازدواج پیش میاید

-3 فرهنگ سازی در مورد روابط صحیح دختر وپسر

-4 آموزش چگونگی آشناییهای پیش از ازدواج و پیشگیری از آسیبها

-5 آگاهی بخشی در زمینه انتخاب همسر

-6 تسهیل ازدواج جوانان(فرایند معرفی گزینه ی مناسب در امر ازدواج)

ب- ویژه متاهلین : در این بخش ستاد ازدواج درصدد توانمندسازی زوجین جوان در حوزه ازدواج وخانواده از طریق آموزش مشاوره و راهنمایی همچنین تربیت فرزند در جهت ازدواج پایدار میباشد.

اهداف : -1 بالا بردن مهارتهای زندگی

-2 ارائه آموزشهای لازم در جهت پیشگیری و حل مشکلات رایج زوجهای جوان

-3 اموزش قواعد رفتاری در جهت پایداری وقوام خانواده

-4 روشهای تربیت فرزند. اهداف فوق الذکر در قالب:کارگاهها، سخنرانی، مشاوره فردی، کتاب ولوح فشرده ارائه می‌گردد.

آدرس: ضلع جنوبی مسجد حضرت زهرا(س)، دفتر نهاد مقام معظم رهبری، اتاق ستاد ازدواج دانشجویی

تلفن:8806426