آغاز ثبت نام هشتمین دوره ضیافت اندیشه زمستان 95 ویژه اساتید+دانلود برنامه کارگاهها و فایل راهنما

خبر/ به اطلاع مي‌رساند دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد با مشاركت مركز هم‌انديشي استادان و نخبگان در دانشگاه‌ها و معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي و معاونت طرح و برنامه دانشگاه فردوسي مشهد، در نظر دارد هشتمین دوره آموزشی طرح "ضيافت انديشه (معرفت‌افزايي)" ويژه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید .این دوره ها به صورت حضوري و در قالب كارگاهی برگزار می شود.

ثبت نام این دوره از تاریخ 21 دیماه آغاز و تا تاریخ 28 دیماه 95ادامه دارد که به صورت تلفنی توسط کارشناسان محترم معاونت طرح و برنامه (سرکار خانم اطهری به شماره تلفن 38802322) انجام می شود. خواهشمند است قبل از ثبت نام حتما فایل راهنما که شامل عناوین کارگاهها؛ زمان بندی؛ نام و مشخصات مدرس مدعو و نکات ضروری میباشد را دریافت کرده و نسبت به انتخاب کارگاههای خود اقدام نمایید.

:: جهت دریافت فایل راهنما اینجا را کلیک کنید ::