پیام تسلیت دفتر نهاد رهبری دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، این دفتر به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی پیام تسلیتی صادر کرد که بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

فقدان رفیق دیرینه ام سخت و جانکاه است. مقام معظم رهبری

خبر ارتحال مجاهد نستوه- رفیق دیرین، و همسنگر و همگام رهبر معظم انقلاب در دوران مبارزات نهضت اسلامی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، ملت ایران و دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی را اندوهگین ساخت.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد این ضایعه ی جانکاه را به محضر رهبر معظم انقلاب،حوزه های علمیه و جامعه دانشگاهیان و عموم ملت شریف ایران تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات را برای آن فقید سعید مسالت دارد.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم ترحیم و بزرگداشت ایت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری از طرف دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.