ستاد استقبال از جدیدالورودها

قسمتی از پیام مسئول نهاد مقام معظم رهبری به دانشجویان جدیدالورود: امام صادق ع میفرمایند، دوس ندارم شما را جز به دو گونه ببینم، (استاد یا دانشجو) دانشجوی عزیز سلام علیکم خیر مقدم اینجانب را که قرین دعای خیر و آرزوی موقیت شما در زندگی است پذیرا باشید. زندگی زمینه ای برای تکامل، رشد و پویایی هر انسان و عرصه لحضه به لحضه نو آوری و شکوفایی اوست.

بی شک ورود شما به دانشگاه فرصت جدید را فرا روی شما رقم زده است که در آن بعدی دیگر از ابعاد وجودی خود را در سایه علم و معرفت و عمل عالمانه شکوفا سازید. دانشگاه فضایی است که با شناخت مناسب فرصت های پیش رو زمینه دین مداری و معرفت افزایی در آن فراهم و در صورت غفلت از آن، آسیب های به دنبال خواهد داشت.

موفقیت و سربلندی روز افزون شما را در سایه الطاف الهی و توجهات ویژه حضرت ولی عصر (عج) و در جوار حریم ملکوتی امام رعفت و مهربانی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) خواستارم.

ویژه برنامه های دانشجویان جدیدالورود:

جمع بسیاری ارزشمندی از دانشجویان دانشگاه را عزیزان سال اولی تشکیل می دهند که ضرورت ارتباط گیری و اختصاص یکسری فعالیت های فرهنگی برای ایشان اجتناب پذیر است از اینرو بخشی از فعالیت های فرهنگی دفتر نهاد از جمله همایش، مسابقات، اردوهای تفریحی یکروزه و ... اختصاص به این دارد.

-1 مراسم استقبال از دانشجويان ورودي جديد با هدف آشنايي با فعالیت های مذهبی دانشگاه

-2 جهت آشنايي دانشجويان جديدالورد با نحوه ي فعاليت های مراکز فرهنگي- مذهبی

-3 برگزاري غرفه هاي نمايشگاهي از قبيل غرفه هاي معرفي نهاد (واحد اقامه نماز،واحد ازدواج،واحد مشاوره ديني و ....)

-4 ارتقاي سطح بصيرت و معرفت دانشجويان جديدالورد با برگزاري حلقه هاي معرفت