واحد مشاوره دینی

واحد مشاوره ديني نهاد با مسئولیت حجت السلام والمسلمین طلابیگی و با استفاده از اساتید مجرب "خدمات مشاوره‌اي رايگان را در زمينه‌هاي اعتقادي، اجتماعي، تربيتي، خانوادگي، فلسفه احكام، رفع شبهات ديني و غيره در دو نوبت صبح و عصر به دانشجویان ارائه مي‌دهد.

برنامه ها: 1. واحد مشاوره براي ارائه الگويي كارآمد و سالم و زدودن مشكلات تربيتي و ديني در خانواده‌ها طراحي شده است.

2. موضوعات واحد مشاوره گروهي براساس فراواني مشكلات مراجعان به دفاتر مشاوره ديني انتخاب مي‌شود، از جمله اين موضوعات:«مشاوره قبل از ازدواج»، «چالش‌هاي فراروي زندگي موفق»، «ملاك‌هاي ازدواج موفق» راهنمايي هاي اخلاقي، انتخاب همسر، سوالات اعتقادي، حقوق زنان، ارتباط با همسر و ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان ماهیانه،60 مشاوره و با حضور اساتید مجرب می باشد.

3.  مشاوره برای ارتقای ازدواج براساس مبانی دینی و سیره ‌اهل البیت(ع) از دیگر اقدامات انجام شده توسط این بخش است.

4. ارائه خدمات در دفاتر مشاوره‌ای نهاد به صورت رایگان است.

5.ارتقا و تبلیغ سطح دانش، آگاهی و بصیرت دینی در عرصه زندگی فردی و اجتماعی، به منظور آموزش زندگی متعالی‌بخش از منظر اهل‌البیت را از جمله اهداف تشكیل واحد خدمات مشاوره‌ای نهاد می باشد.

6. واحد مشاوره دینی نهاد در خوابگاه ها و برخی دانشکده ها با استفاده از اساتید مجرب حوزه خدمات مشاوره ای رایگان ارائه می دهد.