فراخوان ثبت نام بیستمین دوره ازدواج دانشجویی منتشر شد

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی،ثبت نام بیستمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد. تاریخ عقد مجاز برای ثبت نام از مورخ 94/7/1 الی 95/7/30 میباشد. زمان ثبت نام برای زوج های دانشجو از تاریخ  95/6/22 تا 95/7/30 به مدت 40 روز خواهد بود. دانشجویان پس از ثبت نام بایستی اسکن مدارک ذیل را به ایمیل دفترنهاد رهبری دانشگاه به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

فرآیند ثبت نام:

1.تکـمیل فـرم در nahad.um.ac.ir

3.کسب امتیاز لازم از طریق شرکت در دوره های آموزشی

مدارک مورد نیاز:

1. صفحه اول و دوم شناسنامه آقا و خانم

2. پشت و روی کارت ملی آقا و خانم

3. پشت و روی کارت دانشجویی دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد (آقا یا خانم یا هر دو)

4.چهارصفحه اول عقد نامه

یادآور میشود اطلاعیه خدمات آموزشی ستاد (کارگاه ها و همایش های حضوری و مجازی- اردوها- مباحثات علمی و ...) از طریق همین سایت تا تاریخ 15 مهرماه اعلام می گردد.

زوجین محترم، علاوه بر ثبت نام در طرح همسفر تا بهشت، برای شرکت در سفر شمال بایستی امتیاز لازم را از طریق شرکت در دوره های آموزشی کسب نمایند.

:: برای ورود به سامانه ثبت نام ازدواج دانشجویی اینجا را کلیک کنید ::

آخرین اخبار طرح را از کانال کوچه باغ خوشبختی می توانید دنبال کنید. برای عضویت در کانال روی دکمه زیر کلیک کنید.