حوزه معاونت نهاد

معاون نهاد در دانشگاه طی حکمی 2 ساله توسط رئیس نهاد منصوب می­شود.

ازبهمن ماه 91 و پس از حجت‌الاسلام و المسلمين احمدزاده ، حجت‌الاسلام و المسلمين نصیری معاونت اين نهاد را عهده‌دار شد که تغییرات زیربنائی فعالیتهای فرهنگی مذهبی ازمهمترین اولویتهای ایشان بشمار می رود.

با معاونت نهاد بیشترآشنا شویم: الف)سوابق تحصیلی:

-1 تحصیلات حوزوی:اشتغال به تحصیل خارج فقه واصول از حوزه علمیه خراسان

-2 تحصیلات دانشگاهی:کارشناسی ارشد دانشگاه رضوی واشتغال به تحصیل دکترای دانشگاه فردوسی مشهد

ب)سوابق اجرائی: -1 مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان فهرج استان کرمان

-2 امام جمعه شهرستان فهرج استان کرمان بمدت 2سال

-3 عضو هیات علمی دانشگاه پیام نورکاشمر بمدت 2سال

وظايف: 1. تبيين مسايل سياسي، اجتماعي و فرهنگي از طريق برگزاري جلسات

2. نظارت بر مسئوليتهاي روحانيت در محيط دانشگاه مانند اقامه نماز جماعت و برپايي مجالس و محافل مذهبي و اهتمام به تعظيم شعائر اسلامي و مراسم ديني.

3. نظارت براجراي برنامه‌هاي آموزشي و تربيتي در زمينه علوم و معارف اسلامي از قبيل: برگزاري گردهمايي‌ها و نشست‌هاي تخصصي

4. حضور فعال در ميان دانشجويان و دانشگاهيان به منظور راهنمايي و ارشاد فكري و اخلاقي و پاسخ‌گويي به مسايل شرعي.

5. هدايت تشكلها و نهادها و حركتهاي اسلامي دانشجويان و دانشگاهي و تقويت فعاليت‌هاي اسلامي در دانشگاه.

6. مطالعه و بررسي وضع ديني و اعتقادي و گرايشهاي فرهنگي و سياسي در محيط دانشگاه و علل ضعفها و نارسائيها براي دستيابي به راه‌حلهاي مناسب.

7. بسط فرهنگ امر‌به‌معروف و نهي‌ازمنكر و اقامه نماز در دانشگاه

8. همكاري با نهادها و مراكز حوزوي و دانشگاهي و پشتيباني از آنها براي تقويت پيوند حوزه و دانشگاه.

9. نظارت بر رعايت موازين اسلامي و ارزشهاي انقلاب در امور اداره دانشگاهها، تشكلها و فعاليت‌هاي فرهنگي و سياسي- اجتماعي مراكز هنري و ورزشي و خوابگاههاي دانشگاهي و نيز نشريات داخلي دانشگاه.

10. بررسي مقررات، آيين‌نامه‌ها و بخشنامه‌هاي راجع به امور فرهنگي در دانشگاه از نظر انطباق با معيارها و ارزشهاي اسلامي و انقلاب اسلامي.

11. حمايت از نيروهاي متخصص و متعهد در دانشگاه.