اطلاعیه برگزاری دوره نیمه حضوری مطالعات زنان «درس گفتار»

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، فراخوان شرکت در دوره نیمه حضوری مطالعات زنان با عنوان «درس گفتار» که به همت نهاد رهبری و مرکز مطالعات و تحقیقات زن و خانواده قم برگزار می گردد، منتشر شد. متن این اطلاعیه در ادامه مطلب.

مقام معظم رهبری در دیدار با بانوان نخبه (1/3/1391) :

مسئله زن – که امروزه در دنیا باید به عنوان "بحران زن " آن را نامید – یکی از اساسی ترین مسائل هر تمدنی ، هر جامعه ای و هر کشوری است .

در راستای نیازهای عمومی دانشجویان دارای انگیزشهای ارزشی، و رفع کمبود پژوهشگران خبره و کمبود ترویج گران و کسانی که مفاهیم ارزشی را به زبانهای متنوع ، متناسب با گروههای سنی و اجتماعی مختلف تبدیل و اقدام به گفتمان کنند ؛ واحد مطالعات زنان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری و پشتیبانی مرکز مطالعات و تحقیقات زن و خانواده قم اقدام به برگزاری دوره نیمه حضوری درس گفتار می نماید  .

شرایط شرکت کنندگان : دانشجویان و فارغ التحصیلان در کلیه مقاطع تحصیلی که علاقه مند به مطالعه در حوزه زن و خانواده و انتقال مباحث از طریق فعالیتهای فرهنگی (در حوزه رسانه، هنر ،فعالیتهای اجتماعی و...) در سطح دانشگاه و جامعه هستند .

شیوه و مراحل ثبت نام : 1- پرکردن فرم ثبت نام در سایت نهاد رهبری یا با مراجعه حضوری به دفتر نهاد رهبری (از 20 تا 31 شهریور )

2 - واریز 45 هزار تومان به شماره حساب بانک تجارت 1531085015 به نام مرکز تحقیقات زن وخانواده یا پرداخت نقدی در ثبت نام حضوری

3 – دریافت بسته آموزشی درس گفتار شامل 21 درس (فایل پیوست) و برنامه سیرمطالعاتی

4- اجرای برنامه طبق زمان بندی ( انجام تکالیف اعم از گوش دادن درسها ،شرکت در آزمونها و....)