اطلاعیه ثبت نام هفتمین دوره ضیافت اندیشه استادان منتشر شد

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، این نهاد با مشارکت معاونت آموزشی و طرح و برنامه دانشگاه و مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان در دانشگاه ها طبق روال سال های گذشته در نظر دارد هفتمین دوره طرح ضیافت اندیشه ویژه استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد را برگزار نماید. دریافت اطلاعیه در ادامه مطلب...

ثبت نام این دوره تا 26 تیرماه 95 ادامه دارد که به صورت تلفنی توسط کارشناس محترم معاونت طرح و برنامه(سرکار خانم اطهری به شماره تلفن 38802322) انجام می پذیرد. خواهشمند است قبل از ثبت نام حتما فایل راهنما که شامل عناوین کارگاهها؛ زمان بندی؛ نام و مشخصات مدرس مدعو و نکات ضروری میباشد را دریافت کرده و نسبت به انتخاب کارگاههای خود اقدام نمایید.

:: جهت دریافت فایل راهنما اینجا را کلیک کنید ::