افتتاحیه دوره‌های آموزشی مرکز تخصصی حفظ قرآن شهید شهریاری ترم تابستان95

hasani

به مناسبت شروع دوره‌های مرکز تخصصی حفظ قرآن شهید شهریاری دانشگاه فردوسی، افتتاحیه این دوره‌ها با حضور مهدی حسنی، حافظ بین‌المللی قرآن برپا می‌شود.

جلسه آشنایی با حفظ قرآن و آثار ارزشمند آن در زندگی همراه با افتتاحیه کلاس های حفظ قرآن مرکز شهید شهریاری توسط حافظ بین المللی قرآن کریم استاد مهدی حسنی به همت مرکز حفظ قرآن شهید شهریاری نهاد رهبری دانشگاه در روز یکشنبه ۲۰ تیرماه از ساعت 9:30 الی12 برگزار می شود.

استاد مهدی حسنی نفر اول مسابقات بین المللی حفظ قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران و یکی از اساتید برجسته مرکز عالی تربیت مدرس و استاد قرآن کریم است که پس از سالها کار علمی و عملی حاصل تجارب ارزنده­ ی خویش را که حاوی نکات بسیار ارزشمند و قابل توجه در این زمینه است در جلسه­ ی افتتاحیه کلاسهای حفظ قرآن کریم مرکز حفظ قرآن کریم شهید شهریاری نهاد نمایندگی رهبری در اختیار عاشقان حفظ کلام وحی قرار خواهند داد.

همچنین ثبت‌نام این دوره‌ها تا ۱۹ تیرماه تمدید شد که علاقه‌مندان به شرکت در دوره‌های حفظ قرآن، تجوید و روخوانی قرآن کریم می‌توانند از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ الی 12:30 به دفتر مرکز تخصصی حفظ قرآن شهید شهریاری واقع در طبقه دوم مسجد حضرت زهرا(س) دانشگاه فردوسی مراجعه کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرام markazhefz@ مراجعه کنند و یا با شماره 09012335515 و 09398911805  تماس گیرند.