برگزاری دومین گردهمایی اعضای هیأت علمی؛زائرین کاروان های عتبات عالیات دانشگاهیان

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، به همت نهاد رهبری دانشگاه فردوسی،دومین گردهمایی فرهنگی وتفریحی اعضای محترم هیأت علمی که به صورت خانوادگی توفیق زیارت کربلای معلی،نجف اشرف وکاظمین درسال های 93 تا 95 را داشتند درمجموعه تفریحی دهکده شاندیزبرگزارشد.

انجام پذیرش اساتید معزز و صرف پذیرایی عصرانه،بازدید از باغ پرندگان،برپایی نمازجماعت مغرب وعشاء،نشست صمیمی اساتیدباحضور خانواده ها واجرای گروه همخوانی ومسابقه ویژه کودکان ودرپایان صرف شام،برنامه های این گردهمایی فرهنگی وتفریحی بود.

حجة الاسلام صالحی رییس نهاد رهبری دانشگاه  ودکترغفاری دبیر هم اندیشی استادان ونخبگان دانشگاه نیزدراین نشست صمیمی به ایراد سخن پرداختند و پیرامون تشکیل جمع معنوی استادان با مشارکت اساتید ارجمند و خانواده های ایشان نظرخواهی به عمل آمد.

دراین برنامه علاوه بر اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی،گروهی از اساتید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان شهیدبهشتی(ره) ونیزکارکنان نهادرهبری دانشگاه به همراه خانواده های ایشان حضور داشتند.

بارش رحمت الهی در عصربهاری چهارشنبه 12خرداد به فضای سرسبزودل انگیزمجموعه طراوات مضاعـفی بخشید وخاطره ای بیادماندنی را برای حاضرین در این برنامه فرهنگی وتفریحی فراهم نمود.

شایان ذکراست اولین گردهمایی خانوادگی 21 خردادسال گذشته درهمین مجموعه برگزارشد که حدود 180 نفرحضور داشتند وباتوجه به استقبال چشمگیروخوب ازاین برنامه،امسال نهادرهبری دانشگاه میزبان 270 نفر ازمیهمانان گرامی بود.