اطلاعیه اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی و خلاصه نویسی اعتکاف (جوانی مومنانه)

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، پیرو اعلام قبلی در خصوص برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه شرکت کنندگان در ششمین مراسم اعتکاف دانشگاهیان فردوسی مشهد (جوانی مومنانه) و همچنین مسابقه خلاصه نویسی محتوای سخنرانی های مراسم، بدینوسیله اسامی برگزیدگان را می توانید هم اکنون در سایت www.nahad.um.ac.ir مشاهده فرمایید. برای دریافت فایل کلیک کنید.

جوایز مسابقه کتابخوانی: نفر اول ← کمک هزینه سفر زیارتی کربلا به مبلغ600 هزارتومان

نفر دوم تا پنجاه  و هشتم ← سفرفرهنگی تفریحی به مقصد شمال کشور ( زمان سفر بنا به درخواست دانشجویان و به لحاظ عدم تداخل با امتحانات پایان ترم در اواخر مهر ماه برگزار می شود)

جوایز مسابقه خلاصه نویسی : نفرات اول تا دهم← سفرفرهنگی تفریحی به مقصد شمال کشور ( زمان سفر بنا به درخواست دانشجویان و به لحاظ عدم تداخل با امتحانات پایان ترم در اواخر مهر ماه برگزار می شود)