حوزه ریاست نهاد

hossini motlaq عالی ترین مقام نهاد رهبری در دانشگاه: رئیس نهاد رهبری می­باشد که طی حکمی 3 ساله توسط رئیس شورای نمایندگان رهبری در دانشگاهها منصوب می­شود.

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه نقش کلیدی در امور مختلف دانشگاه از جمله مساعدت در اداره دانشگاه و امور اعضای هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان دارا می­باشد.

از جمله جلساتی که رییس نهاد رهبری دانشگاه در آن حضور دارند:

هیئت رئیسه دانشگاه، شورای فرهنگی ،هیئت اجرایی جذب هیئت علمی،هیئت ممیزه فرهنگی ،هیئت نظارتبر فعالیت تشکل­ها،رئیس شورای هم اندیشی استادان،عضو شورای دانشگاه و ...

نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی با هدف تعميق معنويت در دانشگاه تاسیس گردید و در آذر ماه سال 97 و پس از حجت‌الاسلام و المسلمين صالحی، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر حسینی مطلق مسؤوليت اين نهاد مقدس را عهده‌دار شد. بامسئول نهاد بیشترآشنا شویم:

درس خارج حوزه علمیه قم در محضر ایات وحید خراسانی؛ مکارم شیرازی؛ سبحانی؛مومن قمی

تحصیلات دانشگاهی:کارشناسی و کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی؛ دکتری ادیان گرایش شیعه شناسی از دانشگاه ادیان قم

سوابق اجرایی:
   رییس نهاد رهبری دانشگاه اراک
   عضو بعثه مقام معظم رهبری در سازمان حج و زیارت و مبلغ در کشورهای روسیه؛ فرانسه؛ ایتالیا؛ المان

سوابق علمی:
   داری نه مقاله علمی؛ علمی پژوهشی و ISi با موضوعات سبک زندگی و پژوهش های روان شناختی

در جدول زیر اسامی مسئولین نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی از بدو تأسیس تاکنون آماده است:

نام مسئول دوران تصدی