شیوه نامه شرکت در مسابقه کتابخوانی «در محضر روح الله» با جوایز ارزنده

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، شیوه نامه شرکت در مسابقه کتابخوانی «در محضر روح الله» منتشر شد. در این شیوه نامه آمده است: سلام و ضمن عرض تبریک فرارسیدن عید بزرگ مبعث و آرزوی حفظ اثرات و دستاوردهای اعتکاف در طول زندگی‌تان، براساس اعلام قبلی برای مسابقه کتابخوانی «در محضر روح الله»، سوالات و شیوه نامه شرکت در آزمون به شرح زیر تقدیم می گردد.

الف) شیوه نامه شرکت در مسابقه :
1.       منبع مسابقه ویژه خواهران، کتاب «در محضر روح الله»(حضور قلب در نماز) و منبع مسابقه ویژه برادران، کتاب «در محضر روح الله»(جهاد با نفس) است. لذا خواهشمند است علاقمندان نسبت به این مهم، دقت داشته و سوالات مربوط به بخش خود را پاسخ دهند.
2.       سوالات آزمون از تاریخ چهارشنبه 15 اردیبهشت 95 در سایت نهاد رهبری دانشگاه فردوسی به آدرس nahad.um.ac.ir و همچنین کانال تلگرامی جوانی مومنانه به آدرس telegram.me/etekaf95fum و به آی دی @etekaf95fum بارگزاری می گردد.
3.       جواب سوالات با رویکرد خلاصه نویسی و فهم مطلب، بایستی فقط و فقط در یک جمله نوشته شود و بیشتر از آن مورد پذیرش نیست.
تمام اعضای کانال جوانی مومنانه اعم از افرادی که در اعتکاف امسال شرکت کرده اند و یا شرایط حضور برایشان فراهم نشده است و صرفا عضو این کانال هستند نیز می توانند در مسابقه شرکت کنند.
4.       نحوه ارسال پاسخ ها به صورت زیر می باشد:
الف) از طریق ارسال عکس برگه پاسخ ها به حساب کاربری تلگرام @fum313
5.       مهلت پاسخگویی و ارسال عکس برگه پاسخ ها نهایتا تا ساعت 22 شامگاه شنبه 18 اردیبهشت 95 خواهد بود.
6.       لازم است شرکت کنندگان گرامی نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود را در برگه پاسخ ها درج نموده و سپس نسبت به گرفتن عکس و ارسال آن اقدام نمایند.

ب) جوایز :
کمک هزینه سفر زیارتی کربلا
40 سفر شمال کشور با قطار و به مدت 4 روز

ج) اعلام نتایج :
صبح روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه از طریق کانال جوانی مومنانه و سایت دفتر نهاد nahad.um.ac.ir

سوالات مسابقه ویژه برادران(کتاب جهاد بانفس):

پاسخ تنها در یک جمله ارائه شود
1.       اولین شرط مجاهده با نفس تفکراست که عبارت است از:
2.       اگر طالب کمالات صوریه و معنویه هستی:
3.       روش موازنه آن چنان است که:
4.       بهترین معالجه مفاسد اخلاقی:
5.       میزان در ریاضات حقه و باطله :