انتخاب کاروان سفر شمال ویژه دانشجویان متاهل و مجرد دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، ثبت نام سفرشمال(هدیه مقام معظم رهبری به زوجین دانشجو و همچنین مجردین با مساعدت ریاست محترم دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

ستاد ازدواج دانشجویی وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد در سال گذشته اقدام به اجرای دومین دوره طرح آموزشی «کوچه باغ خوشبختی» ویژه دانشجویان مجرد و متاهل دانشگاه نمود.

خدمات این طرح در قالب یک جشنواره آموزشی عبارت بودند از:

1. برگزاری کارگاه های آموزشی پایه ویژه متاهلین (شامل فنون ارتباط مؤثر- مهارت های زندگی- مدیریت تعارضات و ... ) 4دوره 6 جلسه ای با حضور 550 زوج

2. برگزاری کارگاه های آموزشی پایه ویژه مجردین ( 3 دوره 6 جلسه ای) با حضور 650 دانشجو شامل( معیار انتخاب همسر، جلسه خواستگاری، مهارت کنترل هیجانات و خوشنودی و ....

3. برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی ویژه متاهلین (شامل مسایل جنسی، تربیت فرزند، فرزند آوری، تغذیه و مزاج ها و .... 18 جلسه با حضور 375 زوج )

4. برگزاری کارگاه های تخصصی کسب و کار ( یک دوره کارگاهی و 9 همایش آموزشی با حضور 200 نفر شامل: مهارتهای کارآفرینی ، سواد اقتصادی، مهارت ارتباط و ارائه خلاقیت و نوآوری و مدیریت اقتصاد زندگی

5. همایش های دانشگاهی ویژه(شامل بایدها و نبایدهای ازدواج، آرامش در زندگی، تفاوت های زن و مرد ، مدیریت عشق و ...) 9 همایش ویژه مجرد و متاهلین با حضور بیش از 3000 نفر از دانشجویان

6. همایش های دانشگاهی ویژه والدین ( شامل نقش پدر و مادرها در استحکام زندگی زوجین) با حضور 510 نفر از والدین زوجین

7. دوره آموزشی مجازی از طریق سایت مرکز آموزشی مجازی دانشگاهیان (شامل درس های عوامل استحکام در زندگی، احکام خانواده ، ارتباط موثر ویژه متاهلین، آنچه پیش از ازدواج باید بدانیم ویژه مجردین ) با شرکت بیش از 800 نفر در هریک از دوره ها همراه با ارائه گواهینامه

8. مسابقات ادبی – هنری ( شامل داستان کوتاه، شعر، خاطره نویسی، کاریکاتور و عکس )

زوجین شرکت کننده در این طرح که تاریخ عقدشان از مورخ 1/7/93 لغایت 1/7/94 بوده، پس از گذراندن دوره آموزشی و کسب حداقل امتیاز، هدیه ای از طرف مقام معظم رهبری به ایشان تعلق گرفت که در قالب سفر تفریحی فرهنگی به مقصد شمال کشور برنامه ریزی گردیده است.

ریاست محترم دانشگاه نیز 50 درصد هزینه ایاب و ذهاب این سفر را متقبل شده اند.

فلذا از مجموع حدود 400 زوج دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد، امسال در قالب کاروانهای مشخص به مدت تقریبا 5 روز با قطار(و یا در صورت تمایل با وسیله شخصی) در بازه زمانی 25/1/95 لغایت 5/3/95 به مقصد نکا، مجتمع گهرباران اعزام می گردند. همچنین این طرح برای دانشجویان مجرد نیز خدمات آموزشی ارایه نمود که حدود 290 دانشجوی مجرد دختر و پسر نیز حایز امتیاز لازم برای اعزام به این سفر شدند و در قالب 3 کاروان خانم و یک کاروان آقایان در بازه 16 لغایت 30 اردیبهشت 95 در این سفر شرکت کردند.