افتتاحیه اعتکاف "جوانی مومنانه" برگزار شد

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، ششمين اعتكاف دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد با حضور900 معتكف در مسجد حضرت زهرا سلام الله عليها (ويژه خواهران) و مسجد امام رضا عليه السلام( ويژه برادران) در دانشگاه فردوسي در يكم اردي بهشت ماه سال 95 آغاز  شد.

حجت الاسلام طلابيگي قبل از شروع اين مراسم ضمن خير مقدم به معتكفين دانشگاهي برنامه هاي سه روزه ي اعتكاف را براي ايشان تشريح و حجت الاسلام راجي احكام اعتكاف را بيان كردند.

جواني مومنانه در مسجد حضرت زهرا س با حضور 700 معتكف دانشگاهي ( خواهران) با قرائت قرآن و سخنراني حجت الاسلام مهدوي بيات و و 200  نفر از معتكفين برادر در مسجد امام رضا عليه السلام  با سخنراني حجت الاسلام الهي خراساني شروع گرديد.

حجت الاسلام مهدوي بيات در اين مراسم به اهميت اعتكاف در سنين جواني پرداخت و از جمله نياز امروز جامعه ي بشري را حركت به سوي تعاليم و درك نهج البلاغه بيان نمود و ضرورت انس با اين كتاب را متذكر شد. حجت الاسلام الهي خراساني در جمع معتكفين مسجد امام رضا (ع) به بيان سبك زندگي به روش صحيفه ي سجاديه پرداخت .ايشان تعاليم امام سجاد(ع)در ضمن دعا هاي اين كتاب را ازبي بديل ترين نكات ناب در حوزه ي اخلاق در زندگي بيان كردند.