مجموعه همایش های «کسب و کار حسابی» برگزار می شود.

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، ستاد ازدواج دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی در بهار سال 95 - سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل - اقدام به برگزاری سلسله همایش ها و کمپ هایی با موضوع کسب و کار نموده است.

هسته پژوهشی نهاد رهبری دانشگاه فردوسی با بهره گیری از  کارشناسان امور اجتماعی و فرهنگی و در قالب تحقیقات میدانی و نظر سنجی از دانشجویان محترم در باب مسائل مربوط به ازدواج، در بخش موانع ازدواج به این نتیجه رسیدند که یکی از مهمترین عوامل عدم رغبت دانشجویان به ازدواج، مباحث اقتصادی و معضل بیکاری می باشد که ریشه یابی این مسئله پایین بودن روحیه کارآفرینی و نداشتن مهارت های کارافرینی در دانشجویان می باشد.

در این طرح دانشجویان علاوه بر ارتقاء مهارت های شغلی و آشنایی با فرصت های شغلی رشته تحصیلی خود  از مزایایی طرح نیز برخوردار شوند.

- بورس در مدرسه تابستانه کسب و کار فردوسی

- دریافت امتیاز سفر شمال

- تخفیف ویژه حضور در کمپ

- دریافت مدرک حضور در کمپ آموزشی

برنامه همایش های رشته محور به شرح زیر است :

شنبه 28 فروردین

علوم تربیتی

یکشنبه 29  فروردین

الهیات

دوشنبه 30 فروردین

ادبیات

سه شنبه 31 فروردین

علوم اداری و اقتصاد

شنبه 4 اردیبهشت

علوم پایه

یکشنبه 5 اردیبهشت

کشاورزی و منابع طبیعی

شنبه 11 اردیبهشت

تربیت بدنی

یکشنبه 12 اردیبهشت

ریاضی

- ثبت نام در زمان ورود به همایش انجام می گیرد. به علت استقبال بالای دانشجویان لطفا برای تسریع در روند ثبت نام قبل از ساعت12 حضور داشته باشید.

« زمان و مکان کمپ ها، در همایش ها به اطلاع دانشجویان خواهدرسید »