اطلاعیه دوره آموزشی ازدواج دانشجویی ویژه روجینی که در کارگاه ها شرکت نکرده اند

خبر/ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، اطلاعیه دوره آموزشی ازدواج دانشجویی ویژه روجین طرح کوچه باغ خوشبختی که در کارگاه ها و یا دوره آموزش مجازی شرکت نکرده اند، منتشر شد. برای ورود به سامانه این آموزش کلیک کنید.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است" سلام به شما زوج خوشبخت كه قصد كرديد كلبه كرامت آسماني خود را در كنار دانشگاه بسازيد! حالا كه با انتخاب عاقلانه و عاشقانه خود، همسفرتان تا بهشت را انتخاب كرديد، به پيشنهادات ما توجه كنيد؛ اين سفر و سر و همسفري، دانش و مهارت، لازم دارد كه ما در بخش آموزش مجازی، آن هم با دعاي خير و از روی خلوص‌نيت تقديمتان مي‌كنيم.این مرحله شامل آموزش‌هاي مجازي متنوعي است كه همراه با صوت اساتيد برجسته و متن‌هاي دقيق و جالب برايتان تدارك ديده‌ايم به این امید که بتونیم یار کمکی شما در آغاز این راه باشیم.

نکته : کاربران گرامی این بخش مربوط به دانشجویان مزدوج می باشد.