تمدید ثبت نام دوره های حفظ برادران وخواهران، ویژه بهمن94 تا28بهمن ماه

به اطلاع علاقه­ مندان به شرکت در دوره­ های حفظ، تجوید و روانخوانی قرآن کریم می رساند مهلت ثبت نام تا تاریخ 28 بهمن ماه تمدید شد. علاقه مندان می توانند در بازه زمانی فوق شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 14 همراه با مدارک کامل قید شده در زیر، به دفتر مرکز تخصصی حفظ قرآن شهید شهریاری نهاد رهبری دانشگاه فردوسی واقع در مسجد حضرت زهرا (س) مراجعه نمایند. (ثبت نام فقط به طور حضوری امکان پذیر است.)

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری :

1) فیش پرداخت شهریه از طریق عابر بانک به شماره ملت کارت 6104337925198242 به نام آقای ایمان محمدیان و یا پرداخت به صورت نقدی

2) ارائه کارت دانشجویی یا مدرک فارغ التحصیلی یا کارت کارمندی ویژه دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید، کارمندان وخانواده کارمندان واساتید دانشگاه فردوسی

3) ارائه اصل یا کپی صفحه دوم شناسنامه ویژه بستگان درجه یک کارکنان واساتید دانشگاه فردوسی

تذكر:

1- افرادی که وابسته به دانشگاه فردوسی نیستند نیازی به ارائه کارت دانشجویی و صفحه دوم شناسنامه ندارند .

2- به همراه داشتن کلیه مدارک فوق جهت ثبت نام الزامیست. در غیراینصورت از ثبت نام شما عزیزان معذوریم.

3-فایل جدول زمان بندی کلاسها مختص به خواهران بوده و برادران علاقه مند به شرکت در کلاس های حفظ حضورا به دفتر نهاد رهبری واقع در مسجد حضت زهرا(س) ، اتاق 103 ،آقای امینی مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره میزان شهریه و نحوه برگزاری کلاسها می توانید فایل راهنما را مطالعه فرمایید و يا با شماره های 38806437- 09012335515 از ساعت9الی14 تماس حاصل فرمایید.

و من الله التوفيق

:: دریافت برنامه کلاسها ::

:: دریافت فایل راهنما(۶ بهمن) ::