ثبت نام مرحله جديد طرح "هر روز با قرآن" آغاز شد

با تلاش نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي مشهد، ثبت نام مرحله جديد طرح تفسير ساختاري قرآن كريم با عنوان "هر روز با قرآن" آغاز شد. صديقه صراف نژاد گفت: ثبت نام طرح هر روز با قرآن با هدف آشنا نمودن علاقه مندان به معارف قرآنی با یک دوره ترجمه ، مفاهیم و تفسیر کوتاه قرآن کریم و با روشی نوین آغاز شد.

مسئول واحد خواهران نهاد رهبری دانشگاه فردوسی افزود: در این طرح ، تفسیر قرآن به روش پیوسته و ساختاری ارائه می گردد که این تفسیر ساختاری به مخاطبین کمک می کند تا با یک نگاه، با ساختار کل سوره آشنا شود که این امر در فهم بهتر سوره و ماندگاری آن در ذهن موثر می باشد.

وی تصريح كرد : علاقمندان مي توانند جهت ثبت نام و دريافت دفاتر طرح با تخفيف ويژه (با تخفيف 80 درصد) ا اول تا 15 ابان ماه مي توانند به دفتر نهاد رهبري در دانشگاه واقع در جنب مسجد حضرت زهرا(س) مراجعه نمايند.

مزایای دوره :

آشنایی با تفسیر ساختاری در طي 5 سال
برگزاری طرح به صورت نيمه حضوری است
دریافت دفاتربا تخفیف 80 درصد)
اهداء جوایز به برگزیدگان
امکان شرکت در طرح پس از دوران دانشجويي